GWEIKE 1390

GWEIKE er en av et av de eldste firmaene som har produsert fiberlasere. Etablert i 2004. Hadde de størst fokus på lokal industri. Men har faset mere over til å bli en verdens dekkende leverandør. Vi er så heldige å få bli en av deres ambassadører. Og har fått salgsretter i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Tyskland. Med GWEIKE’s suverene kunnskap inne fiberlasere. Og overlegene kundeservice. Ble vårt valg av fiberlaser leverandør lett. Dette gjør også at vi kan levere våre fiberlasere med 2 års garanti uten noen tvil til deres kvalitet. GWEIKE og RETU-CNC AS leverer et bredt spekter av fiberlasere. Størrelser fra 1300x900mm til 4000x12000mm arbeids bord. Og fiberlaser kilder fra 500W til svimlende 30 000W.Noen av modellene kan også velges som et åpent kammer løsning.

Spesifikasjoner:

:: Maskin model: LF1390

:: Laser effekt: 500W 750W 1000W(Optional)

:: Mål 2110*2160*1630mm

:: Arbeidsområde: 1300mmx900mm

:: Gjenta posisjoneringsnøyaktighet: ±0,008 mm

:: Maks hastighet: 40m/min

:: Maks akselerasjon: 0,5G

:: Spenning og frekvens: 220V/380V 50Hz/60Hz

3 Måneders leveringstid.

Kontakt oss for et bra tilbud!

GWEIKE 1390

SE MER INFO, KLIKK NEDENFOR

TILLEGGS UTSTYR

Operativ system

Betjeningen av maskinen er veldig enkel og kjører standard på den innebygde Windows OS operativsystem i kombinasjon med det kraftige CYPCUT-kontrollsystemet. Alt kan settes opp og startes automatisk via det trådløse tastaturet, mus og håndholdt trådløs kontroller.

Kjøler

Kjøling er veldig viktig for din fiberlaser, så vi leverer en høykvalitets helautomatisk kjølemaskin med 2 separate kjølekretser. Som et resultat holdes laserkilden og laserhodet med linsene hver for seg og veldig presist ved sin egen temperatur.

Trådløs kontroller

Denne fiberlaseren kommer med trådløs fjernkontroll for rask og enkel betjening av vanlige funksjoner. Fjernkontrollen er magnetisk og kan henges hvor som helst på maskinen.

Autofokus laserskjærehode

Programvaren justerer automatisk fokus høyden til materialet. Hastigheten for automatisk justering av fokuslinsen er ti ganger raskere enn den manuell justering.

Tykkelses justeringsområde Justeringsområde -10 mm~ +10mm, presisjon 0,01mm, egnet for 0 ~ 20mm avhengig av plate tykkelse og material.

Lang levetid Kollimator linsen og fokuslinsen har begge vannkjølt kjøleribbe som reduserer temperaturen på skjærehodet for å forlenger skjærehodets levetid.

Kontrollsystem

Våre fiberlasere leveres CYPCUT -kontrollsystemet som standard med det meget kraftig program for å gjøre dine prosjekter simplere. CYPCUT har mange profesjonelle funksjoner som du vanligvis må kjøpe separat

Overvåknings kamera

Følg dine prosjekter med overvåknings kamera. Slik at du ikke trenger å åpne døren å sette prosjektet ditt på pause.